Zemětřesení Kréta : Dovolená Elounda 2021 / Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8.

Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Podle řecké televize ert zemřel nejméně jeden člověk, hlášeny jsou škody na budovách. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 stupňů. Jednalo se o mělké zemětřesení, . Mělo sílu 5,8 stupně a řecká televize ert ohlásila, že nejméně jedna osoba na .

Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Kos MÄ›sto Kos, Řecko
Kos Město Kos, Řecko from www.kalimera-recko.cz
Jednalo se o mělké zemětřesení, . Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. Podle řecké televize ert zemřel nejméně jeden člověk, hlášeny jsou škody na budovách. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 stupňů. Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení.

Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 .

Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. Řecký ostrov kréta zasáhlo silné zemětřesení. Mělo sílu 5,8 stupně a řecká televize ert ohlásila, že nejméně jedna osoba na . Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně. Podle řecké televize ert zemřel nejméně jeden člověk, hlášeny jsou škody na budovách. Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení o síle 5,8 stupně. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. Řecká televize ert ohlásila, že kvůli otřesu nejméně . Jednalo se o mělké zemětřesení, .

Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení o síle 5,8 stupně. Podle řecké televize ert zemřel nejméně jeden člověk, hlášeny jsou škody na budovách. Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. 2021 v 9.17 hodin došlo na ostrově kréta v katastru obcí arvis a arkarochori v okrese heraklionu (východní kréta) k zemětřesení o síle . Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8.

Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. dÄ›jepis.com
dějepis.com from www.dejepis.com
Mělo sílu 5,8 stupně a řecká televize ert ohlásila, že nejméně jedna osoba na . Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. Řecký ostrov kréta zasáhlo silné zemětřesení. Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení. Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. V úterý ráno zaznamenali odborníci otřesy o síle 6 stupňů richterovy stupnice. Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení.

Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení.

Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení o síle 5,8 stupně. Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. 2021 leave a reply 3. Podle řecké televize ert zemřel nejméně jeden člověk, hlášeny jsou škody na budovách. Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Jednalo se o mělké zemětřesení, . Řecká televize ert ohlásila, že kvůli otřesu nejméně . Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 stupňů. V úterý ráno zaznamenali odborníci otřesy o síle 6 stupňů richterovy stupnice. 2021 v 9.17 hodin došlo na ostrově kréta v katastru obcí arvis a arkarochori v okrese heraklionu (východní kréta) k zemětřesení o síle .

Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Jednalo se o mělké zemětřesení, . Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení.

Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 stupňů. Kréta zemÄ›tÅ™esení - jižnÄ› od pobÅ™eží Å™eckého
Kréta zemětřesení - jižně od pobřeží řeckého from potreba-neuveritelne.net
Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení o síle 5,8 stupně. Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně. Jednalo se o mělké zemětřesení, . Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení. Řecká televize ert ohlásila, že kvůli otřesu nejméně . V úterý ráno zaznamenali odborníci otřesy o síle 6 stupňů richterovy stupnice. Mělo sílu 5,8 stupně a řecká televize ert ohlásila, že nejméně jedna osoba na . Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení.

Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně.

Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení o síle 5,8 stupně. Řecký ostrov kréta zasáhlo silné zemětřesení. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 stupňů. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Mělo sílu 5,8 stupně a řecká televize ert ohlásila, že nejméně jedna osoba na . Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. 2021 leave a reply 3. Řecká televize ert ohlásila, že kvůli otřesu nejméně . V úterý ráno zaznamenali odborníci otřesy o síle 6 stupňů richterovy stupnice. Jednalo se o mělké zemětřesení, . Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8.

Zemětřesení Kréta : Dovolená Elounda 2021 / Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8.. 2021 leave a reply 3. Řecký ostrov krétu zasáhlo zemětřesení. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení o síle 5,8 stupně. Na největším řeckém ostrově kréta došlo k silnému zemětřesení. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 .